Block Watne-sjefen går av med umiddelbar virkning

SLUTTER SOM BLOCK WATNE-SJEF: Ole Feet.

SLUTTER SOM BLOCK WATNE-SJEF: Ole Feet. Foto: estatenyheter.no

Ole Feet fratrer som konsernsjef i BWG Homes AS og administrerende direktør i Block Watne AS med umiddelbar virkning.

18.08.15 14:46

(estatenyheter.no): OBOS har som ledd i integrasjonen av BWG Homes AS i OBOS-konsernet besluttet at BWG-selskapene skal knyttes tettere opp mot OBOS. Det innebærer at de enkelte BWG-selskapene skal rapportere direkte til konsernledelsen i OBOS ved konserndirektør Arne Baumann.

Konserndirektør Arne Baumann vil fremover ha direkte ansvar for følgende selskaper: Block Watne AS, BWG Homes AB (Sverige), Kärnhem AB (Sverige), OBOS Nye Hjem AS og OBOS Fornebulandet AS.

Les også: S andberg slutter i Bertel O. Steen Eiendom
Les også: Blir toppsjef i Norwegian Property

Ole Feet har som følge av omorganiseringen valgt å fratre stillingen som konsernsjef i BWG Homes AS og administrerende direktør i Block Watne AS. Konserndirektør Arne Baumann i OBOS er konstituert i stillingen som adm. direktør i Block Watne AS inntil videre.

Endringen skjer med umiddelbar virkning, opplyser OBOS på sine hjemmesider.

Les også: Ny konsernsjef i OBOS

– Vi takker Ole Feet for den gode innsatsen han har gjort for selskapet gjennom en årrekke. Block Watne har over tid levert solide resultater og har en sterk posisjon i det norske markedet, og de svenske virksomhetene er nå rigget for videre vekst og lønnsomhet. Å ha Ole Feet med på laget det første året etter vårt oppkjøp har også vært viktig for å sikre en smidig overgang, sier visekonsernsjef i OBOS og styreleder i BWG Homes AS, Daniel Kjørberg Siraj.

Les flere saker hos Estate Nyheter her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.