NA24.no

Blodpriser for hundepass

Hundepensjonat kennel hund
Hundepensjonat kennel hund Foto: Nina Reistad
Sist oppdatert:
Samme pris som et tre stjernes hotell i Roma.

Mens nordmenn drar på ferie til varmere strøk må hunden være igjen hjemme. Hundekenneler rundt om i Norge fylles derfor opp med gjester.

FØLG NETTAVISEN NA24 PÅ FACEBOOK

Kennelene tjener gode penger på at nordmenn rømmer fra det dårlige sommerværet. Priser for et bur, noe hundemat og en time lufting om dagen er basert på sesong. Om sommeren ligger disse prisene mellom 200 kroner til 350 kroner dagen.

Fulle kenneler

- Mange ringer dagen før de skal på ferie. De har glemt at de må finne en løsning til hunden. Desverre for dem er plassene her fullbooket langt frem i tid, sier Marius Nordholm fra Nordvang hundepensjonat til Nationen.

Hundekennelene blir fullbooket lenge før sommerferien er i gang. Kennelansatte forteller at de må avvise kunder som ringer etter plass daglig.

Kundene spyr ut penger for å ha et sted å oppholde hunden mens de koser seg i sommervarmen som aldri kom til Norge.

Hektisk høst

Hundeeiere klager på det dårlige været når de kommer for å levere hundene til kennelene.

Informasjonsrådgiver i Star Tour, Kirsi irgens Ertsås, forteller til Nationen at selskapet har 18 prosent flere reisende enn i fjor.

- Det er mer bestillinger utover høsten enn det har vært før, det er nok helt klart på grunn av været, forteller Lawrence Valentino Vindtorn i Pets Paradise til Nationen.

Hos Pets Paradise i Hokksund betaler du 2.450 kroner for en uke, noe som tilsvarer rundt den samme prisen som en uke på tre stjerners hotel i Roma eller Kreta for en person.

Hvis du ønsker at hunden din skal få mer enn en tur om dagen kan du betale 100 kr dagen for en ekstra tur. Da blir en uke opphold på Pets Paradise 3 150 kroner.

Luksus for hunden

For de som er ekstra spandable på hunden sin er det mulighet for å legge inn hunden på luksushotell på Pets Paradise. Der vil hunden få et eget rom med pelspledd og puter, stor flatskjerm på veggen, gardiner og et maleri av champange flaske på veggen.

Dette rommet koster 750 kroner natt, altså en ukes opphold til 5.250 kroner. Tilbudet gir hunden ekstra goder, slik at den skal være i omgivelser som den er vandt med hjemme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere