*Nettavisen* Økonomi.

Bo stilfullt i London

Slik ser inngangspartiet ut på Metropoliatan

Her kan du bo som en designløve i London

27.01.09 15:16

I det man kommer inn i lobbyen på Metropolitan kjenner man med en gang eimen av den konservative, men stilfulle engelske stilen. Dette er riktignok litt hippere enn tradisjonelle engelske hoteller, som medlem av «Design Hotels».

LIVETS BESTE SIDER: www.LXUS.no

Bak resepsjonen blir vi møtt av velkledde ansatte som alle er dresset opp i uniformer fra selveste Emporio Armani. Som nevnt er den engelske stilen som vanlig konservativ, men allikevel høflig.

De er behjelpelige, og ønsker at oppholdet skal bli best mulig. Hotellansatte holder alltid dørene åpne for deg - og hjelper deg mer enn gjerne med kofferten opp til rommet.

LES OGSÅ: Suite til en kvart million

Rommene er alle flotte, og de lave store sengene er behagelige å ligge i. På alle rom er det store flat-skjermer på veggen. De minste rommene er på hele 30 kvm, så det er god plass i forhold til mange andre hoteller. De fleste rommene kan by på flotte badekar, hvor du kan nyte utsikten over Hyde Park.

Penthouse-leiligheten i tiende etasje er på 110 kvm, har 3 soverom, egen stue med flotte møbler, 50' flat-skjerm, DVD-spiller og Bang & Olufsen anlegg. Pris per natt er satt til kr. 32.000,-.

LES OGSÅ:Gjør London på spionvis

Kjendiser elsker The Met Bar.
Hotellet huser også ett av London's hotteste utesteder, The Met Bar, hvor drinkene er lave og prisene høye. Her kan risikere å møte på kjendiser fra film- og fotballverdenen.

HER FINNER DU ET ANNET DESIGNHOTELL

Klikk på bildet for å forstørre.

Nobu
Ønsker du å innta et bedre måltid anbefaler vi at du tar turen innom Nobu , som har en stjerne i Michelin-guiden. Her kan du nyte fantastisk sushi i en trendy restaurant, men du får også annet enn sjømat her. Det er ikke uvanlig at en kveld for to personer ender opp på kroner 2.500,-.

Gambling eller Hard Rock?
Dersom du har lyst til å innta et måltid av den enklere sorten, ligger Hard Rock Cafe nøyaktig 150 meter nede i veien. På veien ned dit kan du også ta turen innom Rendevouz-Casino, hvor du kan spille bort store summer på alt fra slot-maskiner, roulette til blackjack.

Dersom du bor her noen dager, anbefaler vi at du tar med deg treningstøy. Hyde Park er perfekt for deg som liker å ta en løpetur, mens treningsrommet på Metropolitan er moderne og har god plass. Her kan du trene i ro og mak, uten å høre på pust og pes fra broilere som tar maksløft i benken.

Musical eller teater
Dersom du ønsker å ta deg en helaften på byen, er hotellets consierge lett tilgjengelig og hjelper deg med å bestille billetter til alt du måtte ønske deg. Fotballbilletter, teaterbilletter og ikke minst billetter til for eksempel Mamma Mia. Vi minner om at dersom du er interessert i fotball, kan du se følgende lag på hjemmebane fra Premier League: Arsenal, Chelsea, Tottenham, West-Ham og Fulham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag