Bolig med egen arrest

Foto: Jørn Haakenstad (Hadeland.net)

Har du to millioner kroner kan den ærverdige, tidligere lensmannsboligen bli din. Du kan til og med få med en arrest på kjøpet.

13.01.10 13:41

Tilbaketrukket i Lidvangveien 19 på Jevnaker ligger den eldre boligen, med et bruksareal på 420 kvadratmeter og 1,5 mål tomt. Det er fem rom og fem soverom i gården, som er avertert til salgs av EiendomsMegler 1, skriver Hadeland.net.

Ingen bud
Ifølge megler Lise Kristin Heier har det ikke kommet konkret bud på bygget ennå.

- Det har vært interesse for huset, som fint vil fungere som privatbolig. Huset er verneverdig, og det vil således ikke være mulig å gjøre fasadeendringer. Det er jo en morsom historie at kjøper også kan få med seg fengselsceller på kjøpet, forteller Heier til Hadeland.net.

Det store uthuset inneholder snekkerverksted, vedbod og loft med god lagerplass, i tillegg til «arresten».

Se flere bilder her.

Eiendommen er for øvrig den sist bebygde på Nesbakken mot Randselva i vest. Ellers er det blokkbebyggelse, eldre eneboliger og næringslokaler som nærmeste naboer. Ljungberggården er en av disse.

Verneverdig
Boligen klassifiseres som eldre verneverdig og stammer fra 1898, med en og en halv etasje og kjeller. Boligen har stor takhøyde i alle rom, med 3,15 meter opp til taket og det er sentralfyr.

Arealfordelingen på huset er 90 kvadratmeter underetasje, 217 kvadratmeter første og 113 kvadratmeter andre etasje.

Da er ikke «arresten» regnet med.

Saken er levert av Hadeland.net.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.