Bolig solgt 3,1 mill. over prisantydning i Oslo

Boligen ligger annonsert som solgt på Finn.no onsdag. Den ligger på populære Rodeløkka tett opp til Grünerløkka på Oslo øst.

Boligen ligger annonsert som solgt på Finn.no onsdag. Den ligger på populære Rodeløkka tett opp til Grünerløkka på Oslo øst.

Boligen og prisen har vært en stor snakkis i meglermiljøet denne uken.

Selgeren av enderekkehuset på Rodeløkka i Oslo hadde visninger forrige helg med et håp om å få 8,4 millioner kroner for boligen sin. Rykk en halv uke frem i tid, og vipps har det kommet 3,1 millioner mer inn på budsjettet til den formodentlig lykkelige boligselgeren.

Sluttsummen endte på 11,5 millioner kroner, og det har vakt oppsikt i hovedstadens meglermiljø. Det hører til de absolutte sjeldenheter at man får millioner mer enn forlangende i boligmarkedet nå.

Ble en snakkis

- Hva skal man si? Det er helt sykt, utbryter daglig leder Ali Aftab Inayat i DNB Eiendom avdeling Rodeløkka.

- Vi har snakket mye om det på kontoret denne uka. Dessverre var det ikke vi som solgte denne, men vi har mange objekter i området og kjenner det godt. Trehusbebyggelsen, som denne boligen lå i, er svært attraktiv og det er sjeldent det kommer noe for salg der. Når det først skjer, oppnår man gjerne svært gode priser, sier DNB-megleren til Nettavisen Økonomi.

Det var Aktiv Eiendom som sto for salget av boligen i Tromsøgata 15, men de har ikke besvart våre henvendelser onsdag.

Skyhøy kvadratmeterpris

Boligen med tre soverom beskrives som «et sjarmerende enderekkehus over to plan med parkeringsplass og hage». Primærarealet er på beskjedne 92 kvadratmeter, og salget har således innbrakt 125.000 kroner per kvadratmeter. Snittprisen per kvadratmeter på Grünerløkka - som Rodeløkka ofte regnes inn under - var 76.400 kroner i 2018, ifølge tall fra Eiendom Norge.

Ali Aftab Inayat i DNB Eiendom avdeling Rodeløkka sier spesielle objekter i området ofte oppnår svært gode priser.

Her kan du se prospektet til rekkehuset på Finn.no.

Satte rekord på Grünerløkka

I forrige uke ble en leilighet solgt til det som er en uoffisiell rekordpris i kjernen av Grünerløkka, som ligger noe lenger mot sentrum i Oslo.

Her kan du se den leiligheten rom for rom:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.