Boligannonse avslørte «sex-oase»

Annonsen fikk mer enn 500.000 sidevisninger på under 24 timer.

09.02.19 19:09

LOS ANGELES (Nettavisen): Et hus i en forstad til Philadelphia i USA ble lagt ut for salg til omtrent 6,5 millioner kroner torsdag.

Ved første øyekast så boligannonsen helt normal ut. Huset har fem soverom, et areal på omtrent 450 kvadratmeter og ligger i et rolig nabolag (Se bildene fra huset i videoen over!).

Da interessentene bladde seg gjennom bildene, oppdaget de imidlertid noe unormalt. I kjelleren var det nemlig noe man ikke finner i alle hjem.

Les også: Einar Aas selger nå: Bli med inn i eventyrboligen

«Sex-oase»

- Det er et nydelig forstadshjem, sier eiendomsmegler Melissa Leonard til BuzzFeed News.

- Men det spesielle er at de har en sex-oase i kjelleren.

Kjelleren er nemlig utstyrt med en sex-huske og en rekke annet utstyr man trenger til diverse varianter av hyrdestunden.

Bildene gjorde at annonsen gikk viralt. Den fikk mer enn 500.000 sidevisninger på eiendomsnettsteder Redfin på under 24 timer.

Ifølge megler Melissa Leonard bodde eieren der med familien i mange år, helt til kona hans døde. Da flyttet han, men beholdt huset og gjorde den om til en Airbnb-bolig.

6.500 kroner natta

I Airbnb-annonsen, som hadde tittelen «Maison XS - Just Be You», ble sex-oasen behørlig markedsført. For 6.500 kroner natta kunne man benytte seg av huset til det man skulle ønske.

Megleren forteller at hun lot kjelleren være som den var fordi eieren ønsket det på grunn av Airbnb-virksomheten. Alt av møbler og sex-utstyr er inkludert i boligens pris på 750.000 dollar.

I etterkant av den enorme oppmerksomheten har imidlertid flere av nettstedene der annonsen lå ute fjernet bildene av sex-kjelleren.

I tillegg har flere av naboene i forstaden Maple Glen klaget til Leonard, opplyser hun til nettstedet Slate.

Enn så lenge er ikke huset solgt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Bolig

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag