*Nettavisen* Økonomi.

Boligfallet avlyst

Nær 200 på visning og 1,5 mill. over takst. - Optimismen er tilbake, sier meglere etter het helg.

15.01.08 07:49

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Det voldsomme utbudet av leiligheter som ble spådd i januar, har latt vente på seg. Det har ført til Texas-tilstander på flere av de relativt få visningene som ble avholdt i Oslo i helgen.

NA24 - din næringslivsavis

Skyhøyt over takst
Areal-megler Stian Madsen opplevde et hinsides innrykk av interessenter da han åpnet dørene til en fire (fem) roms på St. Hanshaugen.

- Vi hadde nærmere 200 mann innom, forteller han.

Budrunden ble like ellevill: Den 97 kvadratmeter store leiligheten, som foruten badet trengte oppussing av alle rom, ble til slutt solgt for 5,4 millioner kroner, hele 1,5 millioner over taksten på 3,9.

- Sykt høyt
Også andre meklere i hovedstaden fikk merke boligkjøret denne helgen. Soliman Sarwar, daglig leder ved Privatmegleren Panorama, solgte mandag en 81 kvadratmeters fireroms blokkleilighet på Lambertseter/Karlsrud til 2,8 millioner kroner. Prisantydningen var på 2,490 millioner.

- Det er sykt høyt, og trolig rekord for denne type leilighet i dette området, sier han.

Over 60 interessenter dukket opp i den dyre drabantbyleiligheten i helgen, og åtte mann kjempet til slutt om herligheten.

- Det er på nivå med det vi opplever når markedet er på det aller beste. Det viser at optimismen er tilbake, proklamerer Sarwar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag