NA24.no

Boliglånskrisen slår til mot kjendisene

Sist oppdatert:
Til og med jetsett-kjendisene gjør dårlige boligforretninger på grunn av boliglånskrisen og det svingende boligmarkedet i USA.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Sommerens og høstens amerikanske boliglånskrise krever uventede offer, skriver dinapengar.se tirsdag.

NA24 - din næringslivsavis

Etter at gjennomsnittsamerikaneren har fått sin omgang juling, er turen nå kommet til landets jetsettere, ifølge Forbes.com.

For mange av dem er det nemlig blitt problematisk å selge sine luksusvillaer, spesielt i Los Angeles. Ifølge auksjonsfirmaet Sotheby's meklervirksomhet er det nå aller verst å kvitte seg med hus i prisklassen fra tre til seks millioner dollar, en prisklasse som mange kjendisers hjem tilhører.

Blant celebritetene som rammes hardest, er rockesangeren Avril Lavigne. Huset hennes i Beverly Hills ser ut til å være svært vanskelig å få solgt til tross for både badebasseng og tennisbane. Hun ble tvunget til å senke prisen med over en million dollar.

Blant andre misfornøyde kjendiser er Guns N’Roses- gitaristen Slash som solgte huset sitt rett før nyttår for 5,7 millioner dollar. Året før betalte han 6,2 millioner for det. Salget fikk artisten til å saksøke megleren, som han mente hadde feilbedømt husets størrelse og overdrevet hvor avsides det lå.

Også hårpleiekongen Vidal Sassoon var tvunget til å senke prisen på huset sitt ved Mulholland Drive, med over fem millioner dollar. Andre uheldige kjendiser er skuespillerinnen Denise Richards og TV-stjernen Wilmer Valderrama.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere