Gå til sidens hovedinnhold

Bonytt Bad kan bli første på Ipad

- For eksempel kan du snurre dusjhodet rundt på skjermen og se det fra alle sider, sier Berentsen.

Hjemmet Mortensen blir første norske magasinforlag som publiserer seg på plattformen alle utgivere nå jobber med. Hjemmet Mortensen bruker store ressurser på å utvikle løsninger både for det redaksjonelle stoffet og annonser.

- For oss er det naturlig at Bonytt er første magasin på det nye mediet. Interiørstoff og bilder er som skapt for de nye nettbrettene. Hjemmet Mortensen er markedsleder i bolig og interiør, og segmentet vokser både i leser- og annonsemarkedet, sier administrerende direktør Anne Britt Berentsen i Hjemmet Mortensen.

Leseren vinner
- Designen er gjort fra bunnen av for å utnytte det nye formatet på en best mulig måte. Lesbarheten er prioritert, samtidig som vi har gitt rene flater til de gode og inspirerende bildene Bonytt er kjent for. Dessuten har vi utviklet noen tekniske løsninger som gir opplevelser du i dag bare får ved fysisk å gå i butikken. For eksempel kan du snurre dusjhodet rundt på skjermen og se det fra alle sider, sier Berentsen.

Bonytt Bad for iPad vil være tilgjengelig i Apples App Store i begynnelsen av november, omtrent når mange tror iPad blir tilgjengelig i offisielle norske salgskanaler. Prisen er 39 kroner.

- Et annet eksempel er måten Bonytt Bad utnytter mulighetene for to skjermvarianter – en horisontal og en vertikal. Når du snur brettet vil du også få en og annen overraskelse, lover Anne Kolberg.

Samtidig er Hjemmet Mortensen iferd med å lansere BoligDrøm i papirvariant. Les mer om det her .

Å satse nytt i det tradisjonelle formatet samtidig som man tar en etablert markedsvinner som Bonytt på iPad, er et offensivt grep fra Hjemmet Mortensen for å styrke sin markedslederposisjon innen bolig og interiør.

Berentsen understreker at lanseringen av Bonytt på nettbrett ikke setter sluttstrek for utviklingsarbeidet. Det nå den virkelige jobben begynner med å forme framtidens nettbrett-magasin.

Les flere saker på NA24

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra

Kommentarer til denne saken