Solskjær har innledet strålende som vikarmanager i Manchester United, der fasiten er ti seire og en uavgjort på elleve kamper. For tiden ligger Manchester-laget på den ettertraktede fjerdeplassen i Premier League, som gir retten til å spille i Champions League til høsten.

Og nå er bookmakeren Coolbet så sikre på at Ole Gunnar Solskjær får jobben fast, at de betaler ut til de som har satset på nordmannen.

Prakteksempel

- Solskjær er jo et prakteksempel på hvordan Manchester United skal fremstå. Han sier de riktige tingene, og han får laget til å spille slik Manchester United er kjent for å spille. Det går ikke å velge bort ham nå, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet i en pressemelding.

Mellqvist medgir at de undervurderte den lokalkunnskapen Solskjær har. Han mener også at United undervurderte den i mange år.

- Det er liten tvil om at det har vært skivebom det som kom inn før ham. Å skifte ut alt i en vinnende klubb, er en elendig resept. Manchester United er på rett vei igjen, sier Mellqvist.

Gratulerer

Han mener det bare er å gratulere alle som så Solskjær som fast manager og spilte dette alternativet til 2,45 i odds. Selv er talsmannen United-fan, men han tvilte i starten. Etter bare tre-fire kamper så imidlertid Mellqvist at dette er det United man kjenner fra storhetstiden under Alex Ferguson.

- Solskjær har gått den riktige skolen, og det bør være klart at han fortsetter i sommer. United skal se på forsterkninger, og da er det naturlig og viktig å vite hvem som skal lede laget tidlig, sier Mellqvist.

Det er kun de som tror på Solskjær, som nå får ut pengene. De som har spilt nei på at han ikke får jobben, har fortsatt sine spill stående hos Coolbet.

Avgjørende oppgjør

Og nå kommer de store testene for vikarmanageren. Manchester United skal de kommende ukene møte Paris SG i Champions League, Chelsea i FA Cupen og Liverpool i serien.

- Dette blir de største testene, men som United har fremstått mot slutten, så tror jeg det er større fallgruver for PSG, Chelsea og Liverpool. PSG skal jo vinne Champions League, Chelsea er i krise, og Liverpool tåler ikke poengtap i kampen mot ligagull. For United er det stort sett bare lyst og glede om dagen, sier Mellqvist.

Spillselskapet Unibet gir for øvrig lave 1,25 ganger innsatsen på at Solskjær får jobben permanent.