NA24.no

(Scanpix)

Bråk i Forbrukerrådet

Sist oppdatert:
Fagforeninger raser i mot Randi Fleslands lederstil.

Ifølge Finansavisen kommer fagforeningene med sterk kritikk i mot Forbrukerrådet-sjefen Randi Flesland. Hun kritiseres for manglende åpenhet, for å gi fagforeningene munnkurv og for å bryte avtaleverket.

- Organisasjonen preges av sterk misnøye, og vi har en direktør det kan være vanskelig å forholde seg til, sier Unio-tillitsvalgt Frode Vesterheim i Forbrukerrådet til avisen. Han har nå sendt et brev til Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet og klaget på forholdene i organisasjonen.

Avviser kritikken
Flesland avviser kritikken fra Unio-tillitsvalgte, og sier at det ikke er et dårlig miljø i Forbrukerrådet.

- Jeg er veldig åpen, og har ikke gitt munnkurv til noen. Brevet til departementet er overhodet ikke dekkende for det som skjer i Forbrukerrådet, sier hun til avisen.

Sluttet i Avinor
Flesland har ogtså tidligere vært i fagforeningers søkelys. I 2005 gikk hun av som Avinor-sjef. Hun kommenterte fagforeningene slik den gangen:

- Det omdømmet som Norsk Flygelederforening har skapt vil ta lang tid å rette opp. Det samme gjelder omdømmet til flygelederne, sa Flesland i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere