NA24.no

Brasil-kjøp godkjent

Norse Energys kjøp av eierinteresser i Brasil er godkjent av myndighetene.

De brasilianske myndighetene har godkjent kjøpet av blokkene BMcal 5 og BMcal 6 i Brasil. Norse Energy kjøpte tidligere i år partneren Petroservs 18,88 prosents eierinteresser i blokkene. Dermed kan Norse Energy Corp. starte forberedelsene i forbindelsen med leteboringen ved blokkene.

NA24 - din næringslivsavis

Det brasilianske petroleum direktoratet har også godkjent overføringen av Queiroz Galvãos eierandeler på henholdsvis 30 prosent i Estella do Mar og 15 prosent i Catalo Marino.

- Det er egentlig bare en formalitet, og etter hvert kan vi begynne med forberedelsene for leteboring, sier controller Per Fossan-Waage i Norse Energy til NA24 iMarkedet.

Petrobras er fortsatt en viktig samarbeidspartner for Norse Energy i Brasil, men selskapet har ingen umiddelbare planer om å kjøpe seg ytterligere opp i prosjektene.

- Alltid åpne for gode transaksjoner, men vi har ikke noen umiddelbare planer om det akkurat nå, avslutter Fossan-Waage i Norse Energy til NA24 iMarkedet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere