NA24.no

Bratt fall etter tall

Dolphin Interconnect Solutions øker underskuddet. Aksjen faller markant.

Underskuddet vokser i IT-selskapet Dolphin Interconnect Solutions. Likevel er de fornøyd med første kvartal og har nådd egne mål.

NA24 - din næringslivsavis

Nå er det i rute for å innfri egne forventninger. Aksjemarkedet svarer med å sende kursen ned 11,76 prosent til 2,70 kroner.

Før skatt ble underskuddet på 6,08 millioner dollar mot 5,34 millioner dollar i tap før skatt i samme periode året før. Minuset på driftsresultatet økte til 5,76 millioner dollar fra 5,56 millioner dollar i minus i første kvartal i fjor.

Før avskrivninger havnet driftsresultatet (EBITDA) på 5,22 minus millioner en økning fra et underskudd på 5,11 millioner dollar i første kvartal året før.

Driftsinntektene steg til 8,30 millioner dollar fra 6,30 millioner dollar.

Dolphin skriver at de er på god vei til å nå målene for 2008. Blant annet gjentar de forventningene at veksten i første og andre kvartal 2008 vil øke fra kvartal til kvartal. I tredje og fjerde kvartal er det ventet at den årlige omsetning blir doblet. Innen utgangen av året skal kvartalsvis lønnsomhet oppnås.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere