NA24.no

Bredt fall på børsen

Sist oppdatert:
Oljegigantene, DnB NOR og Smedvig tynger i toppen på en rød Oslo Børs.

(NA24): I løpet av børsens første time har hovedindeksen sunket med 0,47 prosent, til 338,09 poeng. Det er de store børssluggerne som trekker ned.

I toppen av omsetningslisten ligger Statoil og Hydro i rødt. Førstnevnte selskap er ned 0,30 prosent, til 163,50 kroner. Hydro er ned 0,97 prosent, til 714 kroner. Like bak erDnB NOR, som justerer ned 1,02 prosent, til 72,50 kroner. Yara og Fast slanker seg begge med mellom én og 1,5 prosent.

Smedvig faller 0,24 prosent, til 206,50 kroner. Mandag kom John Fredriksens SeaDrill med sitt andre bud på riggselskapet.

TGS Nopec, PGS og Petrolia Drilling faller, tett fulgt av Tomra og Blom.

På den positive siden ligger DNO, Pan fish og Crew Gold Corporation. Mest opp av disse er Pan Fish, med 2,44 prosent til 2,10 kroner.

RCL og Can Argo er også på vei opp på denne røde børsdagen.

I Europa går det i likhet med her hjemme ned. Størst fall er det på den tyske børsen, med nær 0,8 prosent. Børsene i Sverige og Frankrike er ned nesten 0,5 prosent.

Her kan du følge utviklingen på Oslo Børs.

Les flere nyheter fra NA24 her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere