NA24.no

British Airways innstiller fly etter ebolautrudd

British Airways innstiller fly til Sierra Leone og Liberia etter ebolautbrudd. Dette bildet av et BA-fly over Bedfont i Middlesex i England er ment som en illustrasjon.
British Airways innstiller fly til Sierra Leone og Liberia etter ebolautbrudd. Dette bildet av et BA-fly over Bedfont i Middlesex i England er ment som en illustrasjon. Foto: Steve Parsons (Pa Photos)
Sist oppdatert:

Flyselskapet British Airways innstiller alle sine flygninger til og fra Sierra Leone og Liberia ut august etter utbruddet av ebolasmitte i området.

– Vi har innstilt våre flygninger til 31. august på grunn av den medisinske situasjonen i de to landene. Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår høyeste prioritet, heter det i en uttalelse fra flyselskapet.

British Airways sier de vil fortsette å vurdere situasjonen de kommende ukene.

603 mennesker er så langt smittet av ebolaviruset i de vestafrikanske landene Liberia, Sierra Leone og Guinea, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). I tillegg er åtte antatt smittet i Nigeria.

887 av de smittede har mistet livet.

Les det siste om ebola-viruset:


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere