NA24.no

Børstaper styrker ledelsen

Sist oppdatert:
Norwegian Property hyrer rutinert finansdirektør.

EIendomskjempen Norwegian Property har ansatt Mari Thjømøe som ny finansdirektør.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Thjømøe har bred erfaring fra økonomi og finans, senest som konserndirektør og finansdirektør i KLP, hvor hun også har hatt ansvaret for konsernets investeringer, herunder en betydelig eiendomsportefølje. Thjømøe har lang erfaring fra børsnoterte selskaper og har tidligere vært direktør for Investor Relations i Statoil ASA, og sittet i ulike lederstillinger i Norsk Hydro ASA. Thjømøe er styremedlem i blant annet Petoro AS, Oslo Børs ASA og Oslo Børs VPS Holding AS.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Jeg ser med forventning frem til å være med på laget som skal bringe Norwegian Property videre som et ledende børsnotert eiendomsselskap innenfor det jeg anser som en spennende og utfordrende bransje, sier Thjømøe i en børsmelding.

- Vi setter stor pris på å ønske Mari Thjømøe velkommen til ledergruppen i Norwegian Property. Hennes omfattende og varierte erfaring fra områdene økonomi, finans, risikostyring og investeringsstrategi vil komme til god anvendelse i tiden som kommer, og vil være et værdifullt bidrag i vårt arbeid med å utvikle selskapet videre, sier administrerende direktør Petter Jansen.

Det siste året har selskapets aksjekurs falt med 87,5 prosent.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere