Gå til sidens hovedinnhold

Bruker Pokémon Go for å selge leiligheter

- Leiligheten har ti Pokéstops i en radius på 500 meter, skriver eiendomsmegler.

Tidligere var det panoramautsikt og nærliggende uteliv som ble beskrevet av eiendomsmeglerne når leiligheter ble lagt ut for salg.

Nå kan det se ut som om vi har andre tider i vente, om vi skal dømme etter annonsen eiendomsmegleren Shaho Shamei la ut for en leilighet i Sundbyberg i Sverige.

LES OGSÅ: Derfor bør du slette Pokémon Go

Titalls Pokéstops

Sveriges største eiendomsside, Hemnet, oppfordrer nå leilighetskjøpere til å tenke over hvilke Pokémon som befinner seg i ormådet du kjøper leilighet.

Mer oppsiktsvekkende var det likevel når Shamei la ut en beskrivelse av en leilighet utenfor Stockholm, som blant annet inneholdt en liste over Pokémon-relaterte steder i nærheten.

- Man har nærhet til et titalls Pokéstops innenfor en radius av 500 meter, og to gymmer innen en avstand på 250 meter, står det i annonsen, melder Resumé.

LES OGSÅ: Pokémon Go-strid på Stortinget

Hiver seg på

Nå har en kollega av Shamei allerede hevet seg med, og tatt med Pokémon Go i en beskrivelse av en leilighet i Solna.

- Det er en utrolig stor interesse for Pokémon Go nå, og folk vil jo gjerne dele fremgang i spillet med andre. Da jeg så den nydelige strandpromenaden her tenkte jeg rett og slett at her kan man virkelig fange Pokémon i nydelige omgivelser, sier eiendomsmegleren til Resumé.

Nå tror eiendomsmegleren at flere vil hive seg på trenden.

- Meglerannonser deles hele tiden, og interessen for denne leiligheten har vært større enn vanlig. Om det er takket være leiligheten selv eller beliggenheten i forhold til Pokémon Go vet jeg ikke, men jeg blir ikke overrasket om andre meglere gjør det samme, sier han.

Kommentarer til denne saken