NA24.no

Foto: Miracle Madness/Privat

Bruker titusener på partycruise

Sist oppdatert:
Bruker enorme summer på å feste. Elin (23) pantet flasker i et halvt år for å være med.

- Jeg må bare si det at dere skjønner ikke en dritt hva livet er før dere opplever det her, skriver Miracle Madness på deres Facebook side.

The Miami Groove Cruise er et partyarrgangement presentert av Miracle Madness. De tar godt betalte nordmenn med på en eksklusiv ti dagers reise til Miami og Bahamas.

Miracle Madness lover ville fester, det beste hostellet eller hotell, verdens største limousin, fly tur/retur, de beste utestedene, konsert og bra damer. Alt til en pris mellom 15.995 og 21.995 kroner.

Tar godt betalt
Deltakerne får være med på en av verdens største utendørs musikkfestivaler, som følger med i en stor pakkereise, inkludert tre dagers partycruise til Bahamas.

Arrangementet finner sted mellom 18.-23. januar og i år er de utsolgt for billetter.

For å ta del i den eksklusive festen må du punge ut med mellom 15.995 og 21.995 kroner.

(Se vider av partycruiset i denne videoen. Artikkelen fortsetter under)

Pantet seg til cruise
En som var ivrig etter å ta turen til The Miami Groove Cruise er Elin Terese Halvorsen. Hun ønsket å feire sin 23-årsdag med venninnegjengen på partycruiset, men hadde ingen fast inntekt.

Det stoppet henne ikke. Halvorsen har nemlig pantet seg fram til partycruiset.

- Jeg skrev på en Facebook-status at jeg gjør hva som helst, jeg vasker, klipper gress og tar alle mulige drittjobber, bare jeg får penger til å spare til tur. Det var noen venner som mente jeg kunne pante flasker, så da gjorde jeg det, fortalte Elin til ta.no tidligere i år.

Hun dannet dermed en gruppe på Facebook, «Halvorsen panter seg til Miami!». 15 juni 2012 startet innsamlingen og det skal ha gått over all forventning.

Det er mye penger som skulle til for å oppfylle drømmeturen, og med egen facebookgruppe og ellers stor interesse rundt pantingen av flasker, ble det et ekstra press for å nå målet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Med lange kjøreturer over flere steder i landet, samlet hun til slutt inn over 23.000 kroner i på flasker, ekskludert pengene hun brukte på bensin.

- Jeg opplevde at mange ønsket å hjelpe meg med å nå målet mitt, og jeg har hatt mellom fire til ti givere hver dag. Jeg fikk fylt opp bil og tilhenger på én dag, og fikk inn hele 1200 kr på den panterunden, sa Elin.

Det ble stor interesse rundt Halvorsen, som fikk kallenavnet «Pantedama», men nå koser Halvorsen seg med sin solbrune hud på Party hotellet til Miracle Madness

- Definitivt verdt det
Nettavisen NA24 snakker med Halvorsen da hun er i Miami. Hun angrer ikke på at hun pantet flasker i et halvt år for å komme seg dit.

- Vi har det kjempefint, og det var definitivt verdt pantingen, sier 23-åringen.

Hun vet imidlertid ikke om hun vil anbefale en slik pantedugnad til andre.

- Pantingen har lønnet seg, men man må jo ha tid til det. Jeg kan lett si at jeg ikke skal gjøre det igjen. Man blir veldig lei, sier hun til Nettavisen NA24.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Hun anbefaler imidlertid turen med Miracle Madness. Halvorsen forteller at hun og reisevenninnen blant annet har vært på krokodillesafari i Everglades, kjørt limousin, vært på nattklubber der det koster 10.000 dollar for å få bord og vært på spa.

- Vi har til og med sunget i karaokekonkurranse. I tillegg bader vi og soler oss. Det er veldig deilig, sier Halvorsen

- Eneste nedturen her er maten - altfor fet og usunn. Og spesielt god er den heller ikke, legger hun til.

Halvorsen har ikke vært på partycruise enda, men gleder seg veldig.

- Vi drar på fredag. Det blir helt sykt, sier 23-åringen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Fullbooket
Turen til Miami startet fredag og inneholdt flere nordmenn. Allerede før lineup'en til arrangementet ble publisert var de utsolgt for billetter.

I fjor satte hele 900 mennesker seg på venteliste i håp om å få ta del i den eksklusive festen.

I år regner Miracle Madness med at det er enda flere på venteliste.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere