*Nettavisen* Økonomi.

Brukte fire år å skifte lyspære

Foto: (Privat)

Dette er ingen svenskevits.

Stig Arild Tørum bor like ved Nesvoldbrua i Meråker. Han forteller at han for fire år siden varslet kommunen om at lyspæra på enden av brua hadde sloknet, skriver bladet.no.

«Fillesak»
Den henger like ved innkjørselen til brua på sørsiden av elva. Da bladet.no snakket med han like før sist helg var pæra fortsatt svart som en mørk novemberkveld.

- Dette er egentlig en fillesak, og de fleste hadde kanskje ikke brydd seg. Men jeg er ofte ute og går tur her om kveldene, og da er det bekmørkt, sier Stig Arild Tørum.

- Høres mye ut
Oddbørn Kaasa, kommunens mann på kommunale veier, kunne tidlig denne uka ikke svare på hvorfor denne konkrete pæra ikke er skiftet

- Det fins lyspunkt rundt om som er satt opp privat, men der har kommunen skiftet pære noen ganger. Dermed blir den plutselig et kommunalt ansvar. Det kan også være andre årsaker til at lyspunkt blir stående lenger og vente. Men fire år høres mye ut, sier Oddbjørn Kaasa.

Og det ble lys
Nå har det tydeligvis gått opp et lys for kommunen, for tirsdag kveld hadde det faktisk kommet lys i den mørke lyspæra. Det tok altså fire år.

Les flere saker hos: Stjørdalens Blad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.