NA24.no

Bruvik satser på aksjehandel med mobilen

Sist oppdatert:
- Vi ser at en rekke aktører betaler alt høye priser for produktene sine og vi skal levere markedsledende løsninger og produkter til lave priser.

Erlend Bruviks IT-selskap Marketmind har signert avtale om at Marketmind overtar 100 prosent av aksjene i StockPoint Nordic fra og med i dag.

Sammen har selskapene en bred og spennende produktportefølje rettet mot aktørene innen finans, børs og aksjehandel. Det satses det hardt på å hjelpe meglerhus og banker til å tilby aksjehandel via nett.

-Vi har veldig tro på dette. Nå skal vi jobbe hardt for å levere de beste produktene innen aksjekurssystemer og aksjehandelssystemer til banker og meglerhus. Vi skal bli en ledende leverandør til finansbransjen i Norden, sier styreleder i Marketmind Erlend Bruvik i en kommentar.

Utviklingen i aksjemarkedet gjør det stadig viktigere for meglerhus å tilby sine kunder elektroniske kanaler, og nye handelsplasser.

- Ved å tilby en komplett ordrebok kan meglerhusene tilby kundene de beste kursene. Vi tror på en økt fragmentering og det er viktig med oppdaterte systemer som kan håndtere dette, sier Erlend Bruvik og legger til at terminalene som tilbys meglerhus vil være svært konkurransedyktige på pris.

Selskapet skal nå tilby de populære app’ene for både mobiler og lesebrett som har fått gode tilbakemeldinger fra brukere både i AppStore og Android Play. App’ene kan benyttes til online aksjehandel og vise porteføljer.

- Aksjehandel via mobilen og lesebrettet er fortsatt i startfasen, men her har meglerhusene og bankene en ypperlig mulighet til å komme tidlig inn i et marked med produkter som kundene liker. Vi tror mer og mer aksjehandel vil skje via mobile enheter fremover, sier Bruvik.

- Vi ser at en rekke aktører betaler alt høye priser for produktene sine og vi skal levere markedsledende løsninger og produkter til lave priser. IR-sider, aksjehandel og terminaler vil bli priset på et nytt nivå. Vi skal gjøre det mulig for meglerhus å dele ut produktene til alle kunder gratis noe som vil gi meglerhusene mer handel, sier Bruvik.

Selskapet vil ha over 25 IT-programmere og hovedkontor i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere