NA24.no

Brynhildsen tar permisjon

Sist oppdatert:
PR-eksperten Rune Brynhildsen tar jobbperm etter innside-tiltalen fra Økokrim. Han nekter for å ha lekket informasjon.

Den kjente PR-mannen Rune Brynhildsen tar permisjon fra en omfattende Økokrim tiltale.

NA24 - din næringslivsavis

Onsdag gikk Økokrim til det drastiske skrittet å ta ut tiltale mot den kjente PR-rådgiveren Rune Brynhildsen. Han anklages, som en av syv, i det som ser ut til å være det mest omfattende sakskomplekset i en innsidesak i Norge, noen sinne.

I en melding fra PR-byrået Brynhildsen Woldsdal Public Relations heter det at gründeren nå tar permisjon fra sin jobb.

- Akkurat som til siktelsen fra november ifjor, stiller Rune Brynhildsen seg helt uforstående til tiltalen som Økokrim har tatt ut mot ham. Personen som Brynhildsen er tiltalt for å ha gitt informasjon til, har også i media gjort det klart at han ikke har mottatt ulovlige opplysninger fra Brynhildsen, skriver Knut Ivar Skeid, styreformann i Brynhildsen Woldsdal Public Relations as, i meldingen.

Brynhildsen selv skriver at han ikke har noen forståelse for tiltalen til Økokrim.

- Rune Brynhildsen sier at han ser frem til at saken nå kan belyses fra alle sider i retten. Saken har vært, og er, stor belastning for meg, min familie og mine arbeidskolleger. Men jeg er glad og beveget over den uforbeholdne støtte jeg har fått fra mange hold. Både privat, men spesielt fra arbeidskolleger, bransjekolleger og kunder. Derfor krummer jeg nakken og ser frem til å kjempe for renvaskelse i rettssystemet, skriver Brynhildsen.

Gode venner
Knut Smedsrud, som er Brynhildsens forsvarer, forteller i en rask kommentar til NA24 at hans klient stiller seg helt uforstående til at det er tatt ut en tiltale.

- Han benekter på det sterkeste at han har gitt noen innsideopplysninger. Han er en veldig god venn med Eriksen (Dag C. Buom Eriksen, medtiltalt, red. anm.) og de har hatt jevnlig kontakt. Til tider har de hatt veldig mye kontakt som følge av sosiale ting, sier Smedsrud til NA24.

Eriksen og Brynhildsen er gode venner og skal i denne perioden hatt flere samtaler av sosial karrakter, blant annet planlegging av bryllup og andre sosiale aktiviteter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere