*Nettavisen* Økonomi.

Burger King åpner restauranter i lokalene til Marché

BURGER KING: Blir større i Norge. Foto: Niall Carson (Pa Photos / NTB scanpix)

Overtar lokalene til veikrokjeden.

23.01.18 14:05

Restaurantkjeden Marché kunngjorde i forrige uke at de legger ned alle restaurantene i Norge etter å ha tapt 122 millioner de siste åtte årene.

Les også: Marché legger ned alle restaurantene i Norge

Nå er det klart at Burger King flytter inn i seks av lokalene som Marché driver i dag.

– Denne avtalen innebærer at vi forsterker vår tilstedeværelse kraftig langs norske veier og øker antall Drive Thru-restauranter betraktelig. For oss er det svært positivt, strategisk riktig og ikke minst spennende. Vi ser et stort marked for rask og god kvalitetsmat som ikke dekkes av dagens veikroer eller bensinstasjoner, sier administrerende direktør i King Food AS, Rune Sandvik, i en pressemelding.

Det var DN som var først ute med å omtale saken.

King Food driver Burger King-restaurantene i Norge og eies av Umeo Restaurant, som eier av investor Jens Ulltveit-Moe.

Det er på Marché-lokalene i Lier, Holmestrand, Kløfta, Vestby, Solli og Lillehammer hvor det vil komme Burger King i løpet av dette eller neste år.

I tillegg ser Burger King på muligheten for å bygge en ny restaurant ved Storebaug på E6 i Rygge, ifølge pressemeldingen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Burger King åpner restauranter i lokalene til Marché. Det er på Marché-lokalene i Lier, Holmestrand, Kløfta, Vestby, Solli og Lillehammer hvor det vil komme Burger King i løpet av dette eller neste år. Foto: Googlemaps

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.