NA24.no

BW Gas dropper bud

Sist oppdatert:
Gassrederiet BW Gas har valgt å forkaste bud på selskapet LPG-flåte.

Det går frem av en oppdatering BW Gas Ltd. har kommet med onsdag etter at det 5. august ble kjent at de var interessenter til rederiet store flåte av skip for frakt av flytende petroleumsgasser (LPG).

NA24 - din næringslivsavis

Selskapet skriver at de etter en vurdering av de fremsatte konfidensielle budene har kommet til at de avviser budene.

Fortsatt press
BW Gas har også lagt frem tallene for andre kvartal onsdag morgen, og de viser at rederiet fortsetter å slite med lav inntjening fra de største LPG-skipene, såkalte Very Large Gas Carriers (VLGC), samt økende driftskostnader til blant annet drivstoff.

Resultatet er at driften viste et overskudd på 38,9 millioner dollar i andre kvartal, mot 52 millioner i samme periode i fjor. Nettoresultatet endte på 38 millioner dollar, ned fra 49,5 millioner i andre kvartal 2007.

Driftsinntektene lød på 173,5 millioner dollar, mot 169,2 millioner i samme periode i fjor.

Lavere resultat
BW Gas sitt styre gjentar budskapet fra første kvartal, og forventer et resultat for året som vil være lavere enn i fjor.

Det var i hovedsak rederiets LPG-flåte som trakk ned resultatene sammenlignet med fjoråret. Flåten utgjør også den største delen av flåten, og er langt mer utsatt for kortsiktige endringer i markedet da skipene seiler både spot og på lengre kontrakter.

LNG-flåten som frakter flytende naturgass (LNG) på lange kontrakter viste et stabilt bidrag sammenlignet med fjoråret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere