NA24.no

(Scanpix)

Bygger ut på Lillehammer

Sist oppdatert:
Veidekke skal bygge ut et eksisterende kjøpesenter på Lillehammer.

Entreprenørkonsernet Veidekke ASA har fått kontrakten på ombggingen og tuvidelsen av kjøpesenteret Strandtorget på Lillehammer. Det er Gjensidige Forsikring BA som har gitt Veidekke-kontrakten.

Kontraktssummen er stipulert til 100 millioner kroner før merverdiavgift.

Strandtorget Kjøpesenter skal utvides med en ny etasje på 5.500 kvadratmeter. I tillegg skal Veidekke bygge om 1.500 kvadratmeter i form av innredning av en eksisterende ubenyttet del av senterets planto. Oppdraget omfatter også utvidelse av Strandpromenaden med ett kjørefelt og en ny rundkjøring som skal sørge for smidigere trafikkavvikling.

- Det vil under byggeperioden være full drift på kjøpesenteret, men vi håper at kundene ikke vil merke for mye til våre byggearbeider. Arbeidene starter opp umiddelbart, og skal være avsluttet i november 2010, sier prosjektleder Geir Nicolaysen i Veidekke i en kommentar.

Strandtorget Kjøpesenter ligger rett ved E6 og Mjøsa i Lillehammer, og består av 53 butikker på til sammen 27.500 kvadratmeter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere