NA24.no

HVEM SKAL UT: TV 2 pusser opp «Torsdag kveld fra Nydalen». Her er Sigrid Bonde Tusvik (f.v.), Stian Blipp, Marian Saastad Ottesen, Morten Ramm og John Brungot.
HVEM SKAL UT: TV 2 pusser opp «Torsdag kveld fra Nydalen». Her er Sigrid Bonde Tusvik (f.v.), Stian Blipp, Marian Saastad Ottesen, Morten Ramm og John Brungot. Foto: www.rolfie.no

Bytter ut nesten hele staben i «Torsdag kveld fra Nydalen»

Sist oppdatert:
Men TV 2 håper John Brungot blir.

TV 2 har de siste årene slitt med fallende seertall, og kanalen gjennomfører nå en storopprydning.

Etter hva Nettavisen erfarer skal nesten alle medlemmene i «Torsdag kveld fra Nydalen» byttes ut.

- Det er ikke så langt i fra sannheten. Vi tester nye folk, og i løpet av august skal «casten» settes. Vi er i dialog med ganske mange, og jeg gleder meg til å få programmet på luften igjen, sier TV 2-direktør Trond Kvernstrøm til Nettavisen.

Snart ringer Brungot

En av dem kanalen derimot ønsker å beholde, er John Brungot.

- Jeg håper han vil det, men det er for tidlig å si, fortsetter Kvernstrøm.

Brungodt skriver i en tekstmelding at han ønsker alle nye hjertelig velkommen og takker for laget til de som har vært.

«TKFN er et slags rekordforsøk i humorisert underholdning hvor målet er å holde på i 10 år. Det vil si at samtlige morsomme og umorsomme må bidra - så det er bare å slå på lyden på telefonen, for snart ringer vi ... eller jeg, da:)»

Stian Blipp skal i høst tilbake til jobben som Idol-programleder. Allerede i vinter ble det kjent at Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen melder overgang til TV Norge, og dermed er uaktuelle for TV 2-programmet.

Seerne blir stadig eldre

Seertallene for «Torsdag kveld fra Nydalen» gikk tilbake i fjor, og samtidig ble seerne eldre. I 2012 var 50 prosent av seerne over 40 år, mens i fjor var 60 prosent over 40 år, viser tall fra mediebyrået Carat.

- Dette er ikke unikt for TV 2. Det samme vil man se hos andre TV-kanaler, sier TV 2-direktøren.

LEGGER KABAL: Trond Kvernstrøm holder på med opprydning i TV 2.

Mikkel Bjørnebo Jensen Niva er en av de nye ansiktene som blir fast medlem av komiprogramet. Han er improvisatør og skuespiller, blant annet kjent fra gruppen «Improsinane».

Niva ønsker ikke å kommentere saken overfor Nettavisen. Hvilke navn som skal utgjøre resten av programmet, skal altså ikke være avgjort.

- Et ønske fra TV 2 er at det skal være rullering i konseptet. «Torsdag kveld» er et «drivhus for nye talenter», sier Kvernstrøm.

Ingen dramatikk

Torsdag kveld fra Nydalen hadde sin første sending 19. mars 2009. I 2011 hadde programmet 374.000 seere i snitt. I 2012 forsvant nesten 50.000 seere. I fjor hadde programmet litt over 300.000 seere.

- Ingen liker at trenden i seertall er nedadgående samtidig som seerne blir eldre, men det foreligger ingen dramatikk i tallene enda, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i Carat til Nettavisen.

Har du nyhetstips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere