NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Steinar Brændeland,daglig leder i Canal Pluss
Steinar Brændeland,daglig leder i Canal Pluss Foto: Canal Pluss

Canal+ med gratiskanal

Sist oppdatert:
Canal9 klar for lansering.

Fredag 25. november klokken 15.00 får Norge en ny reklamefinansiert tv-kanal når Canal+ lanserer sin nye fri-tv-kanal Canal9. Toppfotball og mye variert underholdning står på tv-menyen.

Canal+ har i dag 16 premiumkanaler på det norske markedet, og lanserer 25. november sin første fri-tv-kanal Canal9.

- Vi gleder oss til å lansere Canal9 i Norge. En fri-tv-kanal i Norge vil gi våre eiere mulighet til å kjøpe viktige rettigheter for hele Norden i fremtiden, både innenfor sport, film og tv-serier. Vi ser frem til å utvikle kanalen, med nye konsepter og interessante rettigheter, sier Steinar Brændeland, Country Manager i en melding.

På fotballmenyen til nye Canal9 står inntil 3 kamper i uken fra den populære italienske ligaen Serie A, og kanalen vil være den fri-tv-kanalen som viser flest direktesendte kamper fra en internasjonal toppliga. Kanalen vil vise minst 10 kamper fra fotball-EM 2012 og 2 kamper i runden fra Europa League med start høsten 2012, i tillegg til fotballmagasiner og høydepunkter. Allerede den første helgen kan seerne få med seg godbiter som Lazio-Juventus, Siena-Inter og Milan-Chievo.

- Fotball fra italienske Serie A har en stor tilhengerskare og vi ser frem til å vise denne spennende fotballigaen ukentlig på CANAL9. Neste år viser vi både fotball-EM og Europa League, sier Kenneth Fredheim, sportssjef i Canal+.

Canal9 vil også tilby et bredt utvalg dokumentarer og aktuelle faktaprogram, nyere og eldre filmperler, klassiske action- og komiserier, samt standup-show.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere