Carew lånte 62 millioner

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Og har tapt millioner på kjøpesentre.

04.08.11 15:32

Den norske fotballspilleren John Carew, som for tiden er klubbløs, har gjennom selskapet John Carew AS tatt opp lån på 62 millioner kroner, melder Aftenposten.

- Brukt noen kroner
Lånet skal ha vært tatt opp i forbindelse med kjøpet av en bygård i Bydgøy Alle for over 80 millioner kroner.

- Det er riktig at jeg har brukt noen kroner der i det siste, sa Carew da Se og Hør skrev om kjøpet i fjor.

Carew begynte å investere i eiendom for flere år siden.

Han eier blant annet tre leiligheter på Oslos vestkant som kostet over 21 millioner kroner. Han eier også eiendommer i utlandet.

Ifølge Aftenposten viser selskapets regnskap at Carew tapte vel åtte millioner kroner som han hadde lånt uten sikkerhet til kjøpesenterselskapet Shop in holding. Dette gikk så konkurs, slik at de pengene er tapt.

Mulig ny klubb
Nordmannen kan nå gå gratis til en ny klubb, etter å ha blitt sluppet på free transfer fra Aston Villa etter sist sesong. Det har blant annet blitt spekulert i at han kan ende opp i West Ham, som rykket ned fra Premier League.

Carew ble ikke tatt ut til den norske landslagstroppen som møter Tsjekkia på Ullevaal 10. august, men overfor Nettavisen røpet landslagssjef Egil «Drillo» Olsen at spissen kunne komme til å melde overgang i løpet av kort tid.

- Vi har vært i jevnlig kontakt med John over tid. Han jobber jo med å finne en ny klubb og vi er helt enige om at det er uaktuelt å ha ham med inntil det er på plass. Men dette er visst like rundt hjørnet. Jeg har ikke lov til å si hvilken klubb det er, sa Drillo for kort tid siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.