NA24.no

Carl I. og Eli selger luksusvillaen

(TVNorge)
Sist oppdatert:
Frp-veteranene kan le hele veien til banken hvis de får noe i nærheten av prisantydning.

Carl I. og Eli Hagen har lagt sin luksusvilla på Bestum i Oslo ut for salg. Villaen ble i 2006 kjøpt av de to for 7,4 millioner kroner. Nå ligger villaen ute for 11 millioner kroner, skriver Dagbladet.

Beste vestkant
Boligen på beste vestkant har kort vei til Oslo sentrum og sjøen, heter det i Dagbladets beskrivelse. I tillegg til dette opplyses det at boligen har fått en rehabilitering i 2007, som har løftet verdien på luksusvillaen.

Det er megleren Geir Tangvald-Jensen som har fått oppdraget med å selge Hagens luksusvilla. Du kan se bildene av boligen her:

Tjent bra på boligsalg
Hvis Frp-paret får noe i nærheten av prisantydning har de nok en gang gjort en kule på huskjøp. I 2003 kjøpte de to en villa på Nøtterøy for 6,7 millioner kroner. Den ble senere solgt for 15 milliioner kroner. Fortjenesten den gang var altså gode 8,3 millioner kroner. Nå ligger altså Carl I. og Eli an til å tjene 3,6 millioner kroner.

Hverken Eli eller Carl I. Hagen ønsker å kommentere hussalget overfor Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere