Gå til sidens hovedinnhold

Caroline Berg Eriksen og ektemann har lagt ut boligen for salg

Bloggeren og fotball-ektemann flytter fra eneboligen i Siljan i Telemark etter fem år.

Hun har vært en av Norges største bloggere i flere år, og de siste fem har Caroline Berg Eriksen (29) og ektemann Lars-Kristian Eriksen (33) bodd i Siljan i Telemark.

Nå skal paret, sammen med sin datter Nelia (2) flytte.

- Når du er sammen med en fotballspiller kan fremtiden være ganske uforutsigbar. Helt fra vi møttes i 2007 har bosted vært avhengig av Lars-Kristian og hans karriere, og det har selvfølgelig alltid vært helt i orden for meg. Jeg visste hva jeg sa ja til den gangen vi ble sammen – en fremtid hvor vi aldri kunne slå oss helt til ro, i det minste ikke for lang tid av gangen, skriver Berge Eriksen i et blogginnlegg kalt «Et nytt kapittel», som frem til paret flyttet i 2011, hadde bodd flere år i Oslo.

Årsaken er altså ektemannens jobb. Etter nesten seks år i fotballklubben Odd, står han nå uten kontrakt.

Paret kjøpte boligen i Opdalsveien i 2011 for 3.220.000 kroner, som var 20.000 over prisantydning.

Boligannonsen ble lagt ut tirsdag morgen, og prisantydningen denne gang er på 3.900.000. Eneboligen har blant annet fire soverom, stor hage og et bruksareal på 179 kvadratmeter.

- Boligen fremstår som meget gjennomført i sjarmerende Sveitserstil og holder en høy standard. Det er lagt stor vekt på originale særpreg som kjennetegner Sveitserstilen som bred profilert belistning, ekstra takhøyde, utskjæringer og vinduer med gjennomgående sprosser og kryss. Samtidig som den gamle stilen er ivaretatt er det også en fin kombinasjon med moderne tekniske løsninger av høy kvalitet, skriver megler i sin omtale av annonsen.

Gravid

Eriksens karriere i Odd er ennå ikke avklart. Partene var i kontakt i sommer, men det økonomiske ble ikke avtalt og siden har det ikke vært kontakt.

- Klart, får vi solgt – som jeg regner med at skal gå greit – så er sjansen mindre for at vi blir værende i området. Vi tenkte at det kunne være greit å starte salgsprosessen nå, i stedet for å vente til november eller desember, sier midtstopperen til TA.

Hvor familien skal flytte er derfor heller ikke kjent – men blir det ikke mer Odd-spill, er sannsynligheten for at familien blir værende i området, mindre, sier Eriksen.

Paret venter også sitt andre barn i disse dager. Termin var 4. september.

- Det er så mye som skjer i livet vårt om dagen og jeg skal helt ærlig innrømme at det ofte har vært vanskelig for meg å takle det. Når du er gravid er det vel ingen hemmelighet at følelsene kan ta fullstendig overhånd, og det har de gjort mer enn én gang mens vi i sommer har snakket om denne prosessen og ikke minst, klargjort huset for salg, skriver Berg Eriksen videre i sitt innlegg.

LES også: Caroline Berg Eriksen avslører kjønnet

Kontroverser

Paret giftet seg i juni 2010. I vår annonserte de den andre graviditeten via vide på Carolines blogg. Hun var tidligere kjent som bloggeren Fotballfrue, men byttet til sitt eget navn i 2014.

Paret har også vært involvert i flere kontroverser. Blant annet fikk de begge kritikk etter at det ble kjent at ektemannen, i form av administrator på bloggen, virket under falskt navn og ga seg ut for å være lege og ernæringsfysiolog.

LES mer: Knallharde anklager mot Fotballfrue

Hun gjorde seg også bemerket utenfor landets grenser, da hun fire dager etter fødselen la ut bilde av sin flate mage.

Les også

Her er Caroline Berg Eriksens nye kolleksjon

Les også

Caroline Berg Eriksen avslører kjønnet

Les også

Det Nye felt i PFU for Caroline Berg Eriksens veske-lansering

Kommentarer til denne saken