Cashguard til Norsk Tipping

Kontantsikringssystemet CashGuard er intergrert i Norsk Tippings online-terminaler.

PSI Systems og Norsk Tipping har utviklet en løsning hvor kontantsikringssystemet CashGuard er intergrert med Norsk Tippings online-terminaler.

NA24 - din næringslivsavis

På denne måten blir kontanthåndteringen på tippepunktet effektivisert. Testinstallasjoner er unnagjort og løsningen er allerede implementert hos de første tippekommisjonærene med gode resultater.

Betydelig marked
- Dette åpner et betydelig nytt marked for oss, men vi er forberedt på at det gjenstår mye tidkrevende salgs- og markedsarbeid for å kunne nå ut til den enkelte kommisjonær som i hvert enkelt tilfelle skal beslutte investeringen, uttaler konsernsjef i PSI, Jørgen Waaler i en børsmelding.

PSI opplyser i at samarbeidet med Norsk Tipping ikke er en rammeavtale og selskapet skal starte salgsarbeid mot landets rundt 4000 tippe-kommisjonærer. PSI håper på å selge et sted mellom 500 og 600 enheter i løpet av de neste 12 månedene. Det vil koste omlag 80.000 til 90.000 kroner å installere maskinene, hvilket kan bety en omsetning for denne CashGuard-løsningen på rundt 50 millioner for selskapet.

Etterspurt løsning
Løsningen har vært etterspurt blant kjøpmenn og tippekommisjonærer som til daglig er opptatt av svinnproblematikken i spillekassene sine.

- Dette har vært et økende problem som Norgesgruppen, Norsk Tipping og PSI nå i fellesskap har løst ved å ferdigstille et datasystem som vil revolusjonere håndteringen av kontanter i tippedisken. Kjøpmenn som i dag sliter med at det lånes og flyttes penger i tippedisken får nå et system som sørger for at tippekassa stemmer.

Viktig for Norsk Tipping
CashGuard og bankterminalen setter en effektiv stopper for de som måtte prøve å manipulere pengeskuffen. Med den nye løsningen er det ikke lenger mulig å spille uten at enten CashGuard mottar kontanter eller at det blir belastet beløp fra spillerens konto via bankterminalen, heter det i en melding fra selskapet.

- Det er viktig for Norsk Tipping at kommisjonærene opplever at de kan håndtere kontantene på en trygg og sikker måte. Da initiativet fra Norgesgruppen kom, var det hyggelig for oss å kunne bidra til å løse oppgaven. Norsk Tipping har nå lagt programvaren i terminalene til rette for at kommisjonærer som ønsker det, kan sikre kontantene sine med CashGuard-løsningen, sier pressetalsmann Roar Jødahl i Norsk Tipping.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag