*Nettavisen* Økonomi.

Celina og rike Rothschild

Celina Midelfart er i godt selskap med den styrtrike briten Nat Rothschild (35).

02.10.06 18:11

Det er den engelske avisen Evening Standard som linker norske Celina med Nat og skriver at Celina er modell og kosmetikk-arving. De har også et bilde der paret poserer sammen.

De to er også tidligere blitt koblet sammen av britisk presse.

NA24 - din næringslivsavis

Oser makt og penger
Av den engelske Rothschild-familien oser det makt, innflytelse, mye penger og enorme verdier. I mer enn 200 år har den engelske familien figurert blant verdens rikeste familier. Nå er det mange som tror at nettopp Nat vil den mest suksessrike Rothschild av den alle.

Uansett hvilket forhold det er mellom Celina Midelfart og Nat, så er den norske kosmetikk-dronningen i godt selskap med en Rothschild på listen over innflytelsesrike venner.

Butler og privat-jet
Nat Rothschild bor i London og New York, men han er like ofte ute og flyr i sin elegant innredete Gulfstream jet, alltid med en butler på stand-by og tele-kommunikasjons utstyr slik at han kan være i kontakt med all verdens finanssentre. En av Nat’s venner er det styrtrike Roman Abramovich, russeren som eier Chelsea fotballklubb.

Nat har gått på privatskolen Eton i England og studerte historie ved universitetet i Oxford. Tidligere var Nat mest kjent som en party-løve, som festet til den lyse morgen, sov om dagen og klar til ny fest den neste kveld. Det endte med en aldri så liten skandale da han helt uventet giftet seg i Las Vegas i 1995. Ekteskapet med Annabelle Neilson varte i tre år.

Snart børsklar
Selv om Nat Rothschild fortsatt er stamgjest på nattklubber i London og New York, så er han mest opptatt av å gjøre forretninger. Han satser på teknologi og eiendom, og hans vennskap med Abramovich og andre rike russere har ført til at han har bygd opp en stor formue gjennom vellykkede investeringer i russiske selskaper. Det er ventet at hans selskap JNR neste år vil bli introdusert på børsen i London.

Ungkaren Nat har hus i Klosters i Sveits og omgås flotte unge kvinner som Ivanka Trump, datter av Ivana Trump, supermodell Petra Nemcova – og norske Celina.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag