NA24.no

Charterkrangel i SAS

Sist oppdatert:
Charteroperatøren Star Tour beskylder SAS Danmark for avtalebrudd.

- Det er avtalebrudd dersom SAS gir kundene mulighet til å kjøpe charterreiser for bonuspoeng hos Apollo, mener Star Tour.

NA24 - din næringslivsavis

- Katta i sekken
Nå rasler storkunden med sablene overfor SAS. Tirsdag inngikk SAS og charterselskapet en avtale som gir danske SAS-kunder muligheten til å benytte bonuspoeng opptjent på reiser med SAS Danmark til å kjøpe charterreiser hos Star Tour.

Nå sier konkurrenten Apollo Reiser at de er på vei til å lage en identisk avtale med SAS. Det får salgsdirektøren i danske Star Tour til å beskylde SAS for avtalebrudd.

- Hvis det er sant, mener jeg at SAS løper fra den avtale vi har inngått. Da vi lagde vårt sommerprogram hos SAS, var det med en forventning om at vi ville få en viss eksklusivitet med hensyn til Eurobonus. Hvis de andre nå får samme tilbud, føler jeg ærlig talt at vi har kjøpt katta i sekken, sier Stig Elling til det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Avviser løftebrudd
SAS Danmark avviser overfor Ritzau anklagene om avtalebrudd.

- Helt generelt kan jeg si at SAS ønsker å stå helt fritt både med hensyn til utvikling av tilbudene i Eurobonus og med hensyn til valg av samarbeidspartnere, sier pressesjef Jens Langergaard i SAS Danmark, til Ritzau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere