*Nettavisen* Økonomi.

Cheney mer populær enn Bush

USAs visepresident Dick Cheny Foto: Scanpix/REUTERS/Bob Snow

Visepresident Dick Cheney har lenge vært den amerikanske regjeringens mest upopulære mann, men nå er han forbigått av sjefen.

(NA24:) En undersøkelse offentliggjort 8. desember, viser at hele 53 prosent mener Bush gjør en dårlig jobb. Undersøkelsen er gjort for New York Times , og viser nøyaktig samme resultater som Times undersøkelse fra i går.

Samtidig som disse to undersøkelsene er offentliggjort, har også Time offentliggjort tallene for Dick Cheney. Her mener 45 prosent at han gjør en dårlig jobb. Det er en oppgang i antall som mener han gjør en dårlig jobb, men i hele år har Dick Cheney fått bedre resultater enn sin sjef - George W. Bush.

Undersøkelsen i New York Times viser at amerikanerne mener økonomien er det største problemet i landet, tett fulgt av krigen i Irak. Kun seks prosent mener terrorisme er den viktigste utfordringen for USA.

Like før presidentvalget svarte 24 prosent at kampen mot terrorisme var den viktigste politiske saken når det gjaldt valg av president. Kun en av fem mente økonomien var viktigst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag