30 produkter fra Coca-Cola og Monster forsvant fra hyllene i Rema 1000 i januar. De inkluderte Sprite, Fanta, Urge, Cola Light og energidrikker som Monster og Burn.

Kun Coca-Cola og Coca-Cola Zero Sugar er nå tilgjengelig hos lavpriskjeden.

Les også: Disse Coca-Cola- og Monster-produktene forsvinner

- Vi har ikke lenger en nasjonal avtale med Rema 1000 og salgsorganisasjonen vår ute i butikkene har fått betydelig mindre å gjøre. Vi har nå startet samtaler med fagforeningene rundt permitteringer, sier Mette Vinther Talberg i Coca-Cola Norge til Nettavisen.

Les også: Her er Rema 1000s nei-liste

Han sier at samtalene pågår i skrivende stund og at de dermed ikke kan si om omfanget. Det er imidlertid salgsorganisasjonen som er mest påvirket av Rema-exiten.

- Det er der vi har merket dette mest så langt, sier Talberg.

Har 700 ansatte i Norge

Til sammen har Coca-Cola Enterprises rundt 700 ansatte i Norge.

Hun sier Coca-Cola fortsatt ikke vet i hvilken grad salgstall deres har blitt påvirket av at de forsvinner fra Remas hyller.

- Det er for tidlig å si noe om nå, sier Talberg.

Lerum og Hansa ute

Tidligere har flere andre selskap varslet endringer i bemanningen etter å ha blitt kastet ut av Rema.

I forrige måned meldte Nettavisen at både Hansa Borg og Lerum må nedbemanne som følge av at de helt eller delvis forsvinner ut av Remas butikker.

Hansa Borgs ølbokser forsvinner ut av de aller fleste butikker med unntak av i kjerneområder som Hordaland (Hansa), Østfold (Borg) og Vest-Agder CB). De må nå kutte opp til 40 personer av staben sin.

Les også: Hansa Borg må si opp 10 prosent av staben

Lerums syltetøy er også fullstendig ute av Rema-varmen. Administrerende direktør i Lerum, Trine Lerum Hjellhaug, bekrefter at det kommer nedbemanninger, men at omfanget så langt er usikkert.

Les også: Lerum må nedbemanne etter Rema-brudd

Mack har varslet at de må si opp 30 personer etter at de forsvant ut av Rema-hyllene.

Les også: 30 må gå i Mack - etter brudd med Rema