Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Coca-Cola skifter navn

Foto: GOH CHAI HIN (Scanpix)
Sist oppdatert:
Coca-Cola Norge inngår i et internasjonalt konsern

Da Coca-Cola Enterprises i oktober i fjor kjøpte Coca-Cola Norge AS var allerede det første skrittet mot navneendringen tatt. Og nå ved nyttårsskifte er navneendringen et faktum.

For det som nå heter Coca-Cola Enterprises Norge innebærer oppkjøpet og navneendringen at tidligere Coca-Cola Drikker AS nå inngår i et stort internasjonalt konsern, som den viktigste tapperipartneren til The Coca-Cola Company i Vest-Europa, ifølge en melding.

- Virksomheten vår kommer til å fortsette å vokse og utvikle seg. Dette er gode nyheter for våre medarbeidere, kunder, forbrukere og partnere, uttalte Leif Atle Viken, administrerende direktør for Coca-Cola Enterprises Norge, ved overtagelsen.

Og han peker på utvikling og positiv utvikling i det han fortsetter: - De siste årene har selskapet gjennomført vellykkede nylanseringer i det norske markedet, forbedret bærekraften og hevet kompetansenivået hos medarbeiderne.

Tapperiansvar
Coca-Cola Enterprises er den viktigste strategiske tapperipartneren til The Coca-Cola Company i Vest-Europa. Og den tredje største uavhengige tapperipartneren globalt.

I dag har Coca-Cola Enterprises Norge tapperiansvar for Frankrike, Belgia, Nederland, Luxembourg, Monaco, England, Norge og Sverige.

Les flere saker på NA24

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!