NA24.no

Senkveld med Thomas og Harald, Thomas Numme og Harald Rønneberg
Senkveld med Thomas og Harald, Thomas Numme og Harald Rønneberg Foto: Egil Aslak Aursand Hagerup (TV2)

Coldplay til «Senkveld»

Flytter programmet til folketeateret.

Fredag 4. november 2011 spiller Coldplay i «Senkveld». Thomas og Harald gjør også et eksklusivt intervju med vokalist Chris Martin og hele bandet, melder TV2 .

- Dette er årets drømmebooking for oss, og da vil vi gjerne ha med så mange som mulig på festen. Derfor flytter vi noe av sendingen til Folketeateret for å få plass til så mange Coldplay-fans som mulig. De er jo kanskje verdens største band akkurat nå, sier Thomas og Harald til TV2.no.

En av fire
Konserten er et samarbeid mellom EMI og Monster Entertainment. Som en av fire utvalgte byer i Europa, kommer Coldplay til Oslo og Folketeateret for å spille smakebiter fra sitt nye album «Mylo Xyloto», foran fans fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. I tillegg spiller bandet et knippe av sine mest kjente låter

Sender hele konserten
I tillegg til intervju og opptreden i «Senkveld» fredag 4. november blir også hele den timeslange konserten filmet, og skal sendes på TV eller nett i alle nordiske land. I Norge blir hele konserten vist på TV 2 i romjulen, som historiens første «Senkveld Spesial» - med Thomas og Harald som programledere melder TV2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere