NA24.no

Dagbladet slipper til bloggerne

Skriver du en blogg om Dagbladet vil den bli linket opp i artikler på Dagbladets nettsider.

Linker du til artikler fra Dagbladet.no på bloggen din, linker de tilbake til bloggen din.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Dagbladet.no ønsker en åpen nettavis hvor det linkes ut til blant annet kildene. Nå utvides holdningen og denne uken lanserer Dagbladet.no bloggtjenesten Twingly. Og da kan bloggen din også bli lest av de samme som leser Dagbladet.no, fordi det er linket til den i artikkelen bloggforfatteren har linket til

- Har du link til en av våre artikler, så registreres det hos oss. Hva bloggerne skriver om er ikke noe vi hefter oss ved. Vi vil vise hvordan sakene våre blir omtalt og vi ønsker å følge dem ut i bloggosfæren, sier Mina Hauge Nærland i Dagbladet.no.

Det siste året har flere nordiske medier lansert tjenesten, og Dagbladet blir først ut i Norge. Og avisen er ikke redd for at de kan ende opp med å linke til blogger som er negative til avisen.

- Vi er vant til å være en omstridt avis som mange bloggere diskutere med både positivt og negativt fortegn. Vi har også mulighet til å fjerne innlegg dersom vi skulle ønske det, men det skjer mye interessant i bloggosfære som vi har lyst til å få synliggjort, forteller Hauge Nærland.

Totalt finnes det 48.000 norske blogger i Twinglys database.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere