NA24.no

Dame til topps i IT-kjempe

Styret i Nets har konstituert Mette Kamsvåg Grimstad (40) som konsernsjef og CEO.
Styret i Nets har konstituert Mette Kamsvåg Grimstad (40) som konsernsjef og CEO. Foto: BBS/Nets
Rune Fjeldstad går av som konsernsjef i Nets.

2 år etter gjennomføringen av fusjonen og integrasjonen mellom PBS, Teller og BBS, har Rune Fjeldstad besluttet å slutte som konsernsjef for Nets.

Rune Fjeldstad har som styreformann i Teller og BBS før fusjonen vært en av arkitektene bak Nets, og har siden april 2010 vært konsernets CEO.

Peter Lybecker uttaler:
- Rune har ydet en meget stor innsats i uyviklingen av selskapet, samt i gjennomførelsen av fusionen til Nets. Jeg forstår, at Rune nå, etter at fusjonen og integrasjonen av selskapene er gjennomført, vil prøve andre utfordringer. Jeg vil gjerne si han mange takk en stor innsats og et godt samarbeide om å realisere visionen bak fusjonen, og styret ønsker ham held og lykke fremover.

Nets konstituerer Mette Kamsvåg Grimstad som CEO
Styret i Nets har konstituert Mette Kamsvåg Grimstad (40) som konsernsjef og CEO. Mette er i dag Group Executive Vice President i Payments, Information & eSecurity i Nets, og har en bred bakgrunn og ledelseserfaring innenfor selskapenes forretningsområder.

Toppledelsen i Nets består heretter av:

Mette Kamsvåg Grimstad, CEO
Jesper Bramming, CFO

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere