NA24.no

Danner Norges største revisjonsselskap

Stig Wærnes i Inter Revisjon og Trond Morten Lindberg,administrerende direktør i BDO.
Stig Wærnes i Inter Revisjon og Trond Morten Lindberg,administrerende direktør i BDO. Foto: Inter Revisjon/BDO/Einar Aslaksen/Montasje
BDO og Inter Revisjon slår seg sammen og får ny drakt.

BDO og Inter Revisjon slår seg sammen og danner et av Norges største revisjonsselskaper. Inter Revisjon tilfører BDO over 300 medarbeidere og BDO vil etter sammenslåingen ha over 900 ansatte over hele landet samt en omsetning på over 1 milliard kroner,melder selskapene i dag.

BDO driver tjenesteyting innenfor revisjon, rådgivning, skatt og avgift samt regnskap og lønn. Etter sammenslåingen vil BDO ha landsdekkende representasjon og vil styrke sin posisjon i markedet for små og mellomstore virksomheter.

- BDO og Inter Revisjon utfyller hverandre meget godt. Sammen har selskapene en sterk lokal tilstedeværelse over hele landet. Selv om BDO nå vil bli et av de største revisjonsselskapene i Norge, skal vi å bevare de kjennetegn som har gitt oss suksess de siste årene. BDO og Inter Revisjon har lokalt store kulturelle likhetstrekk, vi setter nærhet og dialog med kundene høyt og vi har en offensiv og ubyråkratisk tilnærming til faget, sier administrerende direktør Trond-Morten Lindberg.

- Både BDO og Inter Revisjon er blitt valgt av kunder som ønsker en revisor som er tilgjengelig og løsningsorientert. Sammen blir vi et meget solid alternativ til de tradisjonelle gigantene i bransjen, sier Stig Wærnes, i Inter Revisjon.

Integrasjonsprosessen starter umiddelbart, og Inter Revisjon blir å finne i ny drakt fra 1. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere