NA24.no

Danse-Tones video hetest

Sist oppdatert:
Kjendisdanser Tone Damli Aaberges videoblogg er mest populær på iTunes.

(SIDE2): Også norske kjendiser har begynt å ta i bruk blogger og videodagbøker for å markedsføre seg.

En av de som er sist ut, er Tone Damli Aaberge. Denne uken har hennes videopodcast blitt den mest populære podcasten på iTunes.

Danker ut NRK
Videoklippene, der Tone gjør grimaser og snakker om alt fra favorittfilmer, dansepartneren og matretter, har danket ut de populære podcastprogrammene til NRK. Både «Herreavdelingen» og «Radioresepsjonen» taper terreng for både Tone og TVNorges «71 grader nord».

Sistnevnte har inntatt en 2. plass på iTunes.

- Stor etterspørsel
- Videopodcastene, særlig med kjendiser og artister, er blitt veldig etterspurt. Det har tatt av den siste tiden, sier kreativ sjef i selskapet iPublish, Thomas Moen.

Han opplyser at det er «titusenvis» som abonnerer på Danse-Tones blogg.

- Foreløpig får vi ikke spesifikke tall fra Apple og iTunes, men vi har fått antydninger om at det er svært høye tall som gjelder for en podcasting på topplista, sier Moen.

- Upolerte kjendiser
iPublish tror videopodcasting kommer til å bli en svært populær tjeneste.

- Mange kjendiser har hatt blogger og bildedagbøker på nett. Videopodcasting tar dette et steg videre. Grunnen til at det blir så populær, tror jeg er at fansen får se kjendisene i en helt annen setting enn de er vant med. Det er mer ekte og personlig enn det høypolerte glansbildet man får gjennom media, sier Moen.

Flere stjerner
Han opplyser også at videopodcast allerede er blitt svært populært i utlandet.

- Nå har også Norge begynt å få opp øynene, sier han.

Selskapet iPublish har kontrakt på videopodcast for blant andre Venke Knutsson, Maria Mena, Alejandro Fuentes foruten Tone Damli Aaberge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere