Dansker til kamp om norske sparere

Nordensjef Henrik Raarup Lykkesteen i Saxo Bank.

Nordensjef Henrik Raarup Lykkesteen i Saxo Bank. Foto: Saxo Bank

Saxo Bank satser hardere i Norge.

Saxo Bank øker aktivitetsnivået i Norge og bankens Nordensjef vil tettere på private og institusjonelle investorer i Norge. Norske investorer er allerede ledende i Norden på valutahandel og handel med CFD-er, etter at den globale investeringsbanken i flere år har tilbudt netthandel og investering på de internasjonale finansmarkedene.

Flere og større verdipapirer
- Vi ser at behovet for internasjonale handelsplattformer er i vekst i Norge, det er også miljøene som bruker våre tjenester. Det er spesielt to drivere vi ser i dag. Den ene er ønske om å gjøre flere og større handler med verdipapirer selv. Den andre er at norske investorer søker seg ut til stadig flere markeder ute for å investere, både i Europa, i Amerika og Asia, sier Nordensjef Henrik Raarup Lykkesteen i Saxo Bank, i en pressemelding.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK!

Norge er det ledende landet i Norden på valutahandel og handel med CFD (Contract for Difference).

- Vi har opplevd en økning i andelen større og mer komplekse finansinstitusjoner i Norge det siste året. Vi ser at de som i dag kommer begynner å investere gjennom oss har et høyt kunnskapsnivå og forstår risikoen ved de instrumentene vi tilbyr, sier Raarup Lykkesteen, i pressemeldingen.

Vil øke tilstedeværelsen i Norge
- Vi har i alle år håndtert det norske markedet fra Danmark. Det er der vi har vårt kunnskapssenter. Det vil vi fortsette med, samtidig øker vi tilbudet på kurs og seminarer, og ikke minst møter med våre eksisterende kunder og med noen av Norges største investorer, sier han, i meldingen.

Med Saxo Banks plattform for online-handel kan private investorer og institusjonelle kunder handle valuta, CFDer, aksjer, futures, ETFer, opsjoner og andre derivater.

- Det er disse områdene vi nå vil ha fokus på i Norge. Som et ledd i satsningen på investeringsbank-tjenestene, overfører vi derfor de norske kundene i vårt dagligbank-tilbud, Saxo Privatbank, til Netfonds Bank fra slutten juli. Dette tilbudet har vi i liten grad kommunisert og tilbudt i Norge, så det er kun et fåtall norske kunder denne endringen gjelder, sier Henrik Raarup Lykkesteen, i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.