NA24.no

Dårlige opplevelser for Ulvang

(FOTO: Erlend Aas/Scanpix)
Ulvangs opplevelsesfirma gikk nok en gang med underskudd - og ble lagt ned.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

NA24 skrev tidligere i sommer om Vegard Ulvangs investeringsselskap, Kevemo AS, som i fjor endte med et resultat på 3,8 millioner kroner på bunnlinjen.

NA24 - din næringslivsavis

Alt gikk imidlertid ikke på skinner for skilegenden.

Underskudd
For selv om aksjespekulanten i ski- og ullgiganten er litt av en smarting, er han tydeligvis ikke like god på opplevelser. Hans selskap Ulvang Opplevelser AS ble avviklet i 2008, etter å igjen ha gått med underskudd på over 20.000 kroner.

I fjor omsatte selskapet for 5.600 kroner, men hadde driftskostnader på 34.989 kroner. Dermed endte selskapet til slutt med et underskudd på 27.330.

- Ulvang Opplevelser AS skreddersyr reiseprogrammer for grupper, og retter seg hovedsakelig mot norske bedrifter. Selskapet er lokalisert til Kirkenes og har Øst-Finnmark som sitt primære produktområde, skriver styret i årsberetningen.

Avviklet i 2008
Men selskapet opphørte altså å opphøre på nyåret.

- Selskapet er besluttet avviklet i 2008, skriver styret.

Så for fremtiden vil altså Ulvang rendyrke sin investorposisjon, noe han har gjort med hell til nå. Skilegenden er nemlig god for nærmere 40 millioner kroner, gjennom egenkaitalen i selskapet Kevemo.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere