NA24.no

Dateside kastet ut tykke mennesker

NETTSIDENS medlemmer kastet ut de som mente de hadde lagt på seg for mye i julen.
NETTSIDENS medlemmer kastet ut de som mente de hadde lagt på seg for mye i julen.
Sist oppdatert:
Den omstridte datesiden beautifulpeople.com kastet ut 5000 medlemmer som klaget på juleflesket.

(SIDE2:) Beautifulpeople.com fikk mye oppmerksomhet da den ble lansert.

Damesiden gikk nemlig ut og sa at den ville bare registrere mennesker de fant attraktive nok til å bli medlemmer. Siden har slagordet «det største nettverket for vakre mennesker i verden» og det er folk som allerede er medlemmer som kan stemme inn folk de mener er pene og sexy nok.

Prøver man å registrere en profil oppfordres man til å taste inn opplysninger om vekt, utdannelse, bosituasjon, om man har bil samt en rekke andre personlige opplysninger.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Men i julen fikk 5000 medlemmer vite svart på hvitt hva damesiden mente var attraktivt, skriver BBC. De 5000 medlemmene, flesteparten fra USA, Storbritannia og Canada, skrev nemlig i sine profiler at de hadde lagt på seg i julen. Flere av dem la ut bilder der de mente å kunne påvise at de hadde spist godt.

Dermed var det rett ut.

LES MER HER: Ny klubb for pene mennesker

- Å la tjukkaser vandre fritt rundt vår nettside er en direkte trussel mot vår forretningsmodell, sier grunnlegger Robert Hintze i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere