NA24.no

De hotteste aksjene

Sist oppdatert:
DNO var den mest populære aksjen blant spekulantene i oktober. Sjekk favorittene.

Dagtraderne på Oslo Børs kastet seg nok en gang over oljeselskapet DNO i oktober. Totalt sto de tre nettmeglerhusene Nordnet, NetFonds og Skandiabanken for 280.650 transaksjoner og hadde et handelsvolum på 27,9 milliarder kroner på Oslo Børs.

NA24 - din næringslivsavis

Det er likevel en nedgang fra 285.843 transaksjoner og 28,8 milliarder kroner i september.

- Det var stor aktivitet blant privatpersoner også i oktober, noe av årsaken er selvfølgelig at en rekke selskaper har levert sine kvartalstall, og det er ingen tvil om at investorene følger disse rapportene med stor interesse, skriver daglig leder Lars Thorstensen i Nordnet Norge.

Thorstensen skriver i en pressemelding at deler av den høye interessen kan forklares med at det nå er mulig å få gratis realtidskurser og at dette bidrar til bedre informasjonstilgangen.

De tre velkjente traderfavorittene DNO, Pan Fish og Int. Gold Exploration tronet nok en gang toppen over de mest populære enkeltaksjene i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere