NA24.no

Deloitte med ny toppsjef i Norge

Aase Aa. Lundgaard er daglig leder og toppsjef i Deloitte i Norge.
Aase Aa. Lundgaard er daglig leder og toppsjef i Deloitte i Norge. (Deloitte)
Aase Aamdal Lundgaard overtar som daglig leder.

1. juni overtar partner Aase Aa. Lundgaard som daglig leder og toppsjef i Deloitte i Norge etter Ingebret G. Hisdal,melder selskapet i en melding.

Revisjonspartner Aase Aa. Lundgaard overtar som toppsjef for den norske delen av verdens største revisjons- og rådgivningsselskap. I Norge har selskapet ca 1050 ansatte innen revisjon, konsulentvirksomhet, advokatvirksomhet og transaksjonsrådgivning/ corporate finance.

Lundgaard har vært leder av Deloittes største forretningsområde Audit & Advisory siden 1997, og hele denne perioden også vært en del av Deloittes ledergruppe. Hun har lang erfaring i å lede, koordinere og styre store internasjonale revisjonsoppdrag, samt samarbeid med ledelse, styrer, revisjonsutvalg i noen av de største virksomhetene i Norge. Hun er oppnevnt av Finansdepartementet som nestleder i Ekspertutvalget som er etablert for å bistå Finanstilsynet i IFRS spørsmål knyttet til regnskapskontrollen av børsnoterte selskaper.

Lundgaard overtar etter Ingebret G. Hisdal, som trer tilbake etter å ha vært daglig leder i Deloitte siden 1992. Hisdal fortsetter som partner i Deloitte,står det i meldingen.

- Aase Aa. Lundgaard oppfyller de krav og forventninger vi har til en ny leder. Hun har som ansvarlig for en rekke av våre største klienter i Norge skaffet seg en solid posisjon både eksternt og internt, herunder også i Deloittes globale organisasjon. Styret i Deloitte er meget godt fornøyd med at vi gjennomfører et lederskifte som gir trygghet og kontinuitet, samtidig som det bekrefter våre ambisjoner om fornyelse og fortsatt vekst. Rollen som daglig leder i Deloitte må bekles av en person som på den ene siden skal være en god og innflytelsesrik leder i et ambisiøst kunnskapsmiljø, samtidig som det er en faglig og samfunnsmessig viktig posisjon i norsk næringsliv. Aase Aa. Lundgaard innehar begge disse egenskapene, og er den riktige personen til å overta denne rollen, sier styreleder Alf-Anton Eid i Deloitte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere