NA24.no

Jordan Belfort skal blant annet lære bort «kunsten å selge» til interesserte nordmenn.
Jordan Belfort skal blant annet lære bort «kunsten å selge» til interesserte nordmenn. Foto: Chris Pavlich (REX / Newspix / All Over Press)

Den ekte «Wolf of Wall Street» skal lære nordmenn å selge

Jordan Belfort, som ble spilt av Leonardo DiCaprio i filmen «Wolf of Wall Street», skal holde foredrag om salg på Telenor Arena i desember.

Dersom man ønsker å se foredraget til Belfort og lære hvordan man kan «lykkes i salg og business» kan man måtte betale nærmere 28.000 kroner for en billett, skriver E24.

For denne summen får man tilgang til det arrangøren kaller «Ultimate Wolf pack» som gir deg tilgang til første rad, lunsj, bøker og fagstoff samt et møte med hovedpersonen. Det er den dyreste av fem billettklasser.

Les også: Han tjente seks millioner - i uka

Hva den svindeldømte foredragsholderen selv sitter igjen med etter opptredenen på Telenor Arena 1. desember, er ikke kjent.

- Det er dyrt, sier en av initiativtakerne, Ole-Arvid Liodden.

Liodden sier arrangørene ikke har hatt noen moralske kvaler med å hente foredragsholderen til Norge.

- Vi har selvfølgelig vurdert dette, men mener at alle fortjener en ny sjanse. Med hans holdninger til moral og etikk, at han ikke skyver skylden fra seg og med hans spennende bakgrunn og historien hans, valgte vi å gjøre dette på tross av det negative, sier Liodden.

Belfort ble pågrepet i 1998 og anklaget for svindel og hvitvasking. Han måtte sone 22 måneder i fengsel.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere