NA24.no

SELGER: Cecilie-Marie Storslett, eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler1, med den solgte eneboligen i bakgrunnen.
SELGER: Cecilie-Marie Storslett, eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler1, med den solgte eneboligen i bakgrunnen. Foto: Rune Endresen (Nord24)

Denne boligen er nå solgt for 10,5 mill etter første visning

Sist oppdatert:
- Selgerne ønsket primært en rask avklaring.

Det kunne blitt Tromsøs dyreste bolig basert på taksten, men selgerne valgte å slå til på tilbudet på 10,5 millioner kroner etter første visning.

Les saken i nord24.no

- Selgerne ønsket primært en rask avklaring og ville helst ha salg til privatpersoner. Vanligvis er det bare toroms-leiligheter som blir solgt etter første visning. Derfor er jeg veldig fornøyd, selv om det ikke ble prisrekord, sier Cecilie-Marie Storslett, eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler1.

Kunne blitt prisrekord

Prisantydning for boligen var på 11,8 millioner kroner. Et salg til takst ville gitt ny prisrekord for eneboliger i Tromsø.

Så vidt Nord24 kjenner til er Tromsøs foreløpig dyreste enebolig solgt i Nøkken på Tromsøya for 11,2 millioner kroner. Andreplassen innehas av en bolig i Hansmarkvegen som ble solgt for 10,7 millioner kroner i 2010, mens denne boligen nå inntar en delt tredjeplass.

Den spesielle boligen er langt fra ny, men har en tomt på over to mål. Tomten alene var i takstpapirene verdsatt til ni millioner kroner.

Meglerfullmektigen ønsker ikke å si hvem som er kjøperne av boligen som ligger i Senjavegen på toppen av Tromsøya.

Hett marked i Tromsø

Nord24 har skrevet en rekke artikler om det hete boligmarkedet i Tromsø.

Les også: Prognose: Her kan prisene stige med 27 prosent.

Les også: Derfor er boligmarkedet i Tromsø usunt.

Siste statistikk viser at det ble solgt 9.328 boliger i Norge i september, mer enn noen annen september måned i statistikken. Samtidig fortsetter prisveksten.

Boligene i Oslo og Tromsø var 0,4 og 0,5 prosent dyrere enn i august.

Men ikke alt selges....

Men selv om boligmarkedet er aldri så hett i ishavsbyen - så går ikke alt like fort.

Fortsatt ligger en bolig med prisantydning på 10 millioner kroner ute i markedet.

Den herskapelige eneboligen på 418 kvadratmeter ligger i øvre sentrum, i Rektor Qvigstads gate.

Boligen ble lagt ut for salg allerede i mars i år, men ble tatt av markedet i sommer - for så å bli relansert tidligere i høst.

Tidligere i år ble det solgt en bolig like i nærheten av boligen i Senjavegen –i Hansmarkvegen. Denne gikk også for 10,5 millioner kroner etter å ha ligget ute i markedet en stund.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere