NA24.no

Denne hytta er til salgs for 3,8 millioner

(Finn.no/Aktiv Gjøvik)
...det har noe med beliggenheten å gjøre.

(Oppland Arbeiderblad) Selve hytta er ikke mye å skryte av. Men sju mål tomt og 300 meter strandlinje mot Mjøsa på Kapp i Østre Toten kan vel kalles et trekkplaster for fritidseiendommen som nylig er lagt ut for salg på finn.no.

Prislappen er høy: 3,8 millioner kroner, og megleren er spent.

Særegen beliggenhet

– Det har jo vært solgt noen strandeiendommer langs Mjøsa de siste årene, men jeg kan ikke huske noen men med en så særegen beliggenhet, sier daglig leder for Aktiv Eiendomsmegling på Gjøvik, Espen Strøm.

– Enten selges slike eiendommer veldig fort, eller så tar det veldig lang tid. Det blir spennende å se, legger han til.

Hytta ligger nedenfor gården Båkinn på Kapp, rett nord for Hekshusstranda camping. Men den som eventuelt ser for seg å kjøpe eiendommen for å skille ut og selge strandtomter, vil trolig få det vanskelig.

– Tomta er regulert som Landbruks-, natur- og friluftsområde, så det vil nok i så fall være en lang og tung prosess, medgir megleren.

Flere er interessert

Det kan imdlertid være rom for å gjøre om på bygningsmassen på tomta.

Så langt har megleren hatt en håndfull interessenter på tråden.

– Det er et par lokale interessenter, og et par som kommer fra andre steder. Det er faktisk noen som vurderer å skifte ut hytte ved fjorden mot ei hytte ved Mjøsa, sier Strøm.

Festetomt

I prospektet på Finn.no framgår det at fritidsboligen er fra 1961, med over én etasje og delvis kjeller. En ny del ble påbygd i 1994 med kjeller og egen inngang.

Hyttas primærrom er på 118 kvadratmeter, og bruttoarealet er på 130 kvadratmeter.

Tomta er en forholdsvis flat festet tomt på omtrent 7561 kvadratmeter.

«Hytta har en god standard fra byggeåret og er godt vedlikeholdt. Innvendige flater på gulv består av fliser, parkett, belegg og tepper, vegger består av panel, tapet og malte flater. Panel og malte plater i himlinger», opplyses det i prospektet.

Les flere saker fra Oppland Arbeiderblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere