NA24.no

Denne koster 10 millioner

(Splash/All Over Press)
Sist oppdatert:
Ja, vi mener BH-en til Adriana Lima.

(SIDE2): Victorias Secret avslørte denne uken sin glitrende nye BH - til en verdi av over svimlende 10 millioner kroner. Ikke så rart kanskje, den er dekket med 3000 skinnende dyre stener over det hele.

Se flere bilder nederst i saken!

Bombe
Det var selvsagt superhotte Adriana Lima (29) som viste fram fantasiundertøyet. BH-en skal være en del av det årlige og mye omtalte Victorias Secret juleshow som går av stabelen neste måned.

Den svindyre BH-en har fått det heite navnet «Bombshell Fantasy Bra».

Nitidig arbeid
BH-en er designet av juveleren Damiani og er spesiallaget for det berømte undertøysshowet. Det skal ha tatt seks juvelere over 1500 timer å lage den svært så eksklusive BH-en. Blant de 3000 stenene finnes 60 karats diamanter, 82 karats safierer og ovalformede topazer - alle i 18 karat hvitt gull.

Kreasjonen er ment å skape «en himmelsk oppvisning av skinnende stjerner og stjernebilder».

Eksklusivt
I New York onsdag formiddag fikk allikevel noen skuelystne et sniktitt på undertøyet da Adriana kom i brystholderen over et sølvgrått langt skjørt med bolero over skuldrene og lange hvite hansker. Skikkelig retro Hollywoodstil med andre ord - tenk Madonnas «Diamonds are forever» og ikke minst Marilyn Monroe...

Adriana vakte nok også oppsikt i storbyens gater, da hun kom kjørende i en åpen gammeldags bil til butikken i Soho.

Adriana har vært en av undertøysselskapet engler i 10 år, og er en av deres aller viktigste modeller. I februar i fjor giftet hun seg med sin serbiske kjæreste Marko Jaric og paret fikk en datter i november. Supermodellen var raskt tilbake i modelljobben.

Kjendis-juveler
Den italienske juveleren Damiani er kjent for sitt nære forhold til kjendiser, og kom i søkelyset da de laget eksklusive gifteringer til Brad Pitt og Jennifer Aniston da de giftet seg.

Det nå skilte stjerneparet truet med søksmål på 50 millioner dollar da selskapet begynte å selge kopier av deres gifteringer, men partene kom til forlik. Brad har i ettertid designet sammen med Damiani, og Jennifer var modell for kolleksjonen.

Både Sharon Stone og Gwyenth Paltrow har vært frontkvinner for smykkegiganten.

3817

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere