NA24.no

Leiligheten på 23 kvadratmeter i Steinkjellergaten gikk for 2,1 milioner kroner.
Leiligheten på 23 kvadratmeter i Steinkjellergaten gikk for 2,1 milioner kroner. (PRIVATmegleren Vikebø & Jørgensen)

Denne satte rekord for høyeste kvadratmeterpris

Sist oppdatert:
– Slik markedet er nå, kan alt skje, sier megleren.

I forrige uke ble det satt nye rekord i kvadratmeterpris i Bergen. Mens den forrige var 87.000 kroner per kvadratmeter, gikk en leilighet i Steinkjellergaten for hele 91.300, skriver ba.no

Leiligheten på 23 kvadratmeter hadde en prisantydning på 1,69 millioner kroner, men endte til slutt på 2,1 millioner.

Karianne Hovden Igelkjøn hos PRIVATmegleren Vikebø & Jørgensen


– Det var en hektisk budrunde med flere interesserte, sier Karianne Hovden Igelkjøn hos PRIVATmegleren Vikebø & Jørgensen, som formidlet boligen. Denne inneholder entré, bad, stue og kjøkken i åpen løsning, med soveplass oppe på en hems.

– Det er nok først og fremst en leilighet for unge studenter. Det er nok de som er på jakt etter sånne småleiligheter i dag, og først og fremst de som var på visning, melder megleren.

– Alt kan skje

Hun anslår at rundt 14-15 interessenter møtte opp på første visning, som også ble den eneste.

– Det var en ung gutt i begynnelsen av 20-årene som endte opp med leiligheten. Han er godt fornøyd, og selger er godt fornøyd, forteller hun.

Hovden Igelkjøn mener det i stort grad er småleiligheter som er mest etterspurt om dagen, og utelukker ikke at kvadratmeterprisen kan bikke 100.000-kronersgrensen.

– Slik markedet er nå, kan alt skje, særlig i sommermånedene. Sentrumsleiligheter er veldig populære fra mai og utover mot august. Jo mindre de blir, desto lavere pris har de, men da får en høyere kvadratmeterpris,sier hun, men tilføyer at det skal litt til.

– Det kan godt hende denne rekorden står en stund, om ikke det skulle dukke opp noe spesielt og særpreget som gjør at det blir en heftig budrunde.

Les flere saker fra Bergensavisen


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere